Jakab Tünde Sminkmester & fodrász | esküvői sminkek
esküvői smink, menyasszonyi smink, sminkek, make-up, bridal, sminkes, sminkmester, fodrász, menyasszonyi frizura
16297
page-template-default,page,page-id-16297,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Az esküvői sminkekről mindenkinek a finomság, az elegancia jut eszébe. A menyasszony ezen a napon szeretne a legszebb lenni, a hozzá illő sminknek pedig tökéletesnek, és tartósnak kell lennie . Passzolnia kell a dekorációhoz, a csokor színvilágához, a ruha stílusához, és nem utolsó sorban a menyasszonyhoz, hisz az ő személyiségét kell tükröznie, és persze a leendő férjnek is tetszenie kell. Az utóbbi időben az a tapasztalatom, hogy a kevesebb néha több, tehát jobban kedvelik az arák a finom és visszafogott sminket. Bár akad aki ezt a napot szeretné a legkülönlegesebbnek tudni, és ebbe a smink is beletartozik. Ilyenkor mindig javaslom a próbasminket, illetve a frizura tekintetében a próba hajat is.

Természetesen a frizura is fontos dekorációs eleme eme nagy napnak. Nem hiába hívják hajkoronának, és valóban meg is koronázza a menyasszonyt a megfelelő frizura. Sok féle stílus, és díszítés között lehet válogatni és én mindig arra törekszem, hogy meglegyen az összhatás, valamint a magabiztosság és az elégedettség amikor a tükörbe nézel. Bátran írj, vagy hívj bármi kérdésed van a témával kapcsolatban, vagy épp a nagy napotokra készülsz és tanácstalan vagy!

Férjemmel közös magyarországi és romániai vállakozásunk professzionális fotózásra és videózásra is kiterjed, a tökéletes sminkek- és frizurák elkészítése mellett már rengeted házasodó pár nagy napjának pillanatait örökítettük meg szeretetteljes, maradandó módon.
Ezzel kapcsolatos részleteket itt találhatsz: www.bg71.hu

Esküvői sminkek & frizurák